Hatvani Balázs emlékére – jótékonysági – HKR Fuss Klubverseny 6. – Leányvár – 2021.12.18.

Szombaton, a 6. klubversenyünket bonyolítottuk le, ami egyben jótékony célokért is zajlott. A mostani versenyünket eredetileg Piliscsévre terveztük, de ez csak sajnos terv maradt. Szinte pár nappal a verseny előtt derült ki, hogy a tervezett útvonal egy jó nagy részét, ami elviekben hivatalos úton haladt volna, beszántották és még el is kerítették. Pár napunk maradt új helyszínt találni vagy lemondásra kényszerülünk. Rögtön támadt egy mentőötletünk, de sajnos, ott  végül nem engedélyezték, így keresgéltünk tovább. Így akadtunk rá Leányvár községre. Sikerült egy jó, 4 km-es, kissé szintes, gyönyörű panorámával rendelkező nyomvonalat találnunk. Utána következett, hogy ezt extra gyorsasággal le is kellene szerveznünk. Nagyon örültünk, mikor megkaptuk rá a zöld utat. Majd a pénteki pálya kijelölésnél megint jött a pánik, hogy az enyhe idő miatt elolvadt hó, azért igen csak megtette jótékony hatását és bizonyos részei a pályának dagonyává változtak. Még a kutyás futóknak csak-csak, de a kerekeken versenyző nevezőinknek, azért ez így szívás lesz. Versenyzőinkre bíztuk a választást, de szinte mindenki eljött így is. Aki nem, ő is más ok miatt. Nagy örömünkre szolgált, hogy mindannyian, hősiesen megküzdöttek a sárszörnnyel. A mostani versenyünk kissé nehézkesen jött össze, de végül csak összejött. A verseny napján is szembesülnünk kellett néhány problémával, de azért elég makacsok vagyunk hozzá, hogy ne adjuk fel.

HKR Fuss Klubverseny 6. eredmények: https://futapest.hu/HKR/HKR_E6.pdf

HKR Fuss Klubverseny 6. galéria: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=hkralapitvany&set=a.1783941455139366

Köszönjük, Leányvár község önkormányzatának a gyors jóváhagyást és a helyszín biztosítását! Köszönjük, a Bognár Kft.-nek a versenyközpontunkat!

Köszönjük, orvosunknak, dr. Tóth Lucának, állatorvosunknak, dr. Szabó Veronikának a készenlétet és a sok egyéb segítséget is!

Köszönjük, Szaszinasinak a sok finomságot és adományát is a Hatvani családnak!

Továbbá köszönjük, időmérőnknek, fotósunknak, önkénteseinknek és természetesen a résztvevőknek a sok segítséget, támogatást!

Összesen 66 nevezésünk volt, így az adományunk 66 000 Ft lenne a Hatvani családnak, de mivel érkezett több adomány innen-onnan, még összeszámoljuk és a holnapi nap folyamán átutaljuk a család részére és természetesen jövünk a pontos adatokkal is. Öröm volt az is számunkra, hogy Hatvani Barnabás, Balázs legnagyobb fia is indult versenyünkön és egy ezüst éremmel térhetett haza.

Legközelebb, 2022. január 22-én folytatódik tovább időmérő edzőversenyünk, a HKR Fuss Klubverseny 7. fordulójával. Egy új, izgalmas pályával szeretnénk kezdeni az évet.

Az eseménnyel hamarosan érkezünk. Várunk szeretettel mindenkit!

Boldog ünnepeket kívánunk!

photo: Andrea Jancsek

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *