Sarudi Nagy Strandfoglaló RR Weekend és Futónap

« Összes Események

• Ez az esemény elmúlt.

Sarudi Nagy Strandfoglaló RR Weekend és Futónap

2020. május. 24. @ 9:00 de. - 2:00 du.

3000Ft - 5000Ft
Ugorjatok be hozzánk és vegyetek részt, az első Sarudi nagy strandfoglaló RR weekenden és futónapon!

A futóversenyre nevezni OLDAL ALJÁN lehet! 2020. február 29. 20:00-tól

Egy egész hétvége vár rátok, ahol két- és négylábú családtagjaitok egyaránt jól fogják érezni magukat. Ez egy igazi kutyabarát hétvége lesz, a sarudi Tisza tó partján, a strandszezon nyitásaként. Sok érdekes programmal, vetélkedővel készülünk, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, nem csak retrievereseknek, de a retrieverekért!

Eseményünk fő támogatottja ugyanis, a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület lesz! Szombat délután (05.23.) az esemény nyitásaként, HKR Coursing “edzés”, kezdőktől a haladókig mindenkinek. Este pedig közösségépítő bográcsozással és a nap méltó zárásaként, egy szuper koncerttel készülünk nektek.

Vasárnap se fogtok unatkozni. Délelőtt jótékonysági futóverseny a Retriever Rescue javára. Felnőtteknek 4 km-en, gyermekeknek pedig 12 éves korig 1.5 km-en. Természetesen, felnőtt is indulhat a rövidebb távon, de nem kerül díjazásra. A futóverseny után, kutyás vetélkedők, bemutatók, sorversenyek és érdekes előadások is várnak rátok. Természetesen tombola is lesz, értékes nyereményekkel. Ja és még valami… aki igazi kutyás, a szombati extra programunkat se hagyja majd ki. Annyit elárulhatunk, hogy váltás ruhára mindenképp szükségetek lesz! A szombati nap díjazását és a további részleteket, időben közzétesszük.

Figyelem! Kedvezményes szállás lehetőség. Érdeklődj, mielőtt máshol foglalsz!

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület, jelen lesz az eseményen és személyesen is lehet további anyagi, tárgyi, élelmiszer adományokkal segíteni őket. https://www.facebook.com/retrieverhelp/

A távok nem csak futva, de akár sétálva is teljesíthetőek. Az egész nap legfőbb célja, a támogatás és a közösség építése. A 6 vagy 10 lábon futóinknak, kötelező felszerelés, a póráz és a hám. A futamok teljesíthetők egy vagy több kutyával, vagy kutya nélkül is. Azért nagyon szeretnénk, ha legtöbben kutyával indulnátok. Támogatott szervezetünk is biztosan tud futótársat kölcsönözni, gazdit kereső védenceik közül. 😉

INFORMÁCIÓK

• A választható távok nem csak futva, de akár sétálva is teljesíthetőek. Az egész nap legfőbb célja, a támogatás és a közösség építése.
  • 6 vagy 10 lábon futóknak, felszerelésként póráz és hám kötelező.
  • Egy vagy több kutyával, vagy kutya nélkül is lehet indulni. Nagyon szeretnénk, ha legtöbben kutyával indulnátok. Támogatott szervezeteink is biztosan tudnak futótársat kölcsönözni, gazdikereső védenceik közül.
  • Kullancs, bolha elleni védelem ajánlott!
  •  Beteg és/vagy tüzelő kutyával a rendezvény nem látogatható!
  •  Antiszociális kutyáknak kötelező a szájkosár, az egész rendezvény területén!
  • Kérjük a kutyák pórázon tartását és ürülékük összeszedését!
  • Figyelem! A rajtszám, chip, biztosítótű, visszagyűjtésre kerül. 1.000 Ft letétért vehetőek át, ami leadáskor visszajár!
  •  Figyelem! Fontos felszerelés: kulacs, vagy pohár. (összecsukható) A frissítőponton nem készülünk pohárral!
  •  Figyelem! Az ebédhez szükséges, otthonról hozott evőeszköz, lehetőleg pohár is.

TÁVOK, DÍJAK

• RR Futam: 4 km (a versenyző kutya, 10 hónapos korát betöltötte) – RR Futamon, azaz a 4 km-en, az első három helyezett női és férfi győztes ajándékot kap támogatóink jóvoltából.
  • RR Child Futam 1.5 km (a versenyző kutya 6 hónapos korát betöltötte) – RR Child Futamon, azaz a 1.5 km-es távon, csak a 12 éves kor alatti gyerekeket díjazzuk.(a verseny napján még nem töltötte be a 12. életévét) Amennyiben legalább 3 lány és 3 fiú is jelentkezik a 12 év alatti kategóriában, akkor nemenként is hirdetünk győzteseket. Szintén támogatóinktól felajánlott ajándékot kapnak.

A többi felajánlott ajándékot, tombola formájában sorsoljuk ki a rajtszámok között. Támogatóink folyamatában bemutatásra kerülnek.

NEVEZÉSI DÍJ

Választható nevezési díjak 2019. március 31.-ig:

5.000 Ft RR Futam (RRF): részvétel, rajtcsomag, egyedi befutóérem, chipes időmérés, (Watchman.hu) orvosi felügyelet, ingyenes parkolás, fotó, frissítés, egytálétel normál, egytálétel állati összetevők nélkül, díjazás, tombola, támogatók által felajánlott ajándékok

3.000 Ft RR Child Futam (RRCF: részvétel, rajtcsomag, egyedi befutóérem, chipes időmérés, (Watchman.hu) orvosi felügyelet, ingyenes parkolás, fotó, egytálétel normál, egytálétel állati összetevők nélkül, díjazás, tombola, támogatók által felajánlott ajándékok

Választható nevezési díjak 2019. május 1.-ig:

6.000 Ft RR Futam (RRF): részvétel, rajtcsomag, egyedi befutóérem, chipes időmérés, (Watchman.hu) orvosi felügyelet, ingyenes parkolás, fotó, frissítés, egytálétel normál, egytálétel állati összetevők nélkül, díjazás, tombola, támogatók által felajánlott ajándékok

4.000 Ft RR Child Futam (RRCF): részvétel, rajtcsomag, egyedi befutóérem, chipes időmérés, (Watchman.hu) orvosi felügyelet, ingyenes parkolás, fotó, egytálétel normál, egytálétel állati összetevők nélkül, díjazás, tombola, támogatók által felajánlott ajándékok

NEVEZÉS AZ OLDAL ALJÁN 2020. FEBRUÁR 29. 20:00-TÓL!

A befizetett nevezési díjak tartalmazzák, a nap további programjain, vetélkedőin való részvételt.

A kísérőknek és családtagoknak is van lehetősége részt venni a vetélkedőkön, plusz adományért cserébe.

A nevezési díjak adománynak minősülnek, amelyet, a HKR Alapítvány számlájára szükséges befizetni. Mivel karitatív jellegű esemény, ezért a nevezés díját nem áll módunkban visszafizetni, jóváírni. Köszönjük a megértést!

Akik együtt szeretnének rajtolni, a PÉNZTÁR oldalon a MEGJEGYZÉS rovatban tudják jelezni.

UTALÁSI INFORMÁCIÓK:
HKR ALAPÍTVÁNY, OTP BANK: 11742087-20086897
KÖZLEMÉNY: NÉV, KUTYA/KUTYÁK NEVE, FUTAM NÉV RÖVIDÍTÉSERÖVIDÍTÉSE (PÉLDA: MINTA KATA, BOBI, RRF)
IDŐPONT: 2020.05.24. 9:00, VASÁRNAP
MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 300 NEVEZŐ
HELYSZÍN: SARUD
VERSENYKÖZPONT: ÉLMÉNYFALU SARUD
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. MÁJUS 1. 20:00 ÓRA (VAGY A MAXIMÁLIS LÉTSZÁM EREJÉIG)
BANKI ZÁRÁS: BANKI ZÁRÁS: 2020. MÁJUS 7. 20:00 ÓRA

Figyelem, a rendezvényen fényképek és videofelvételek készülnek! A rendezvényen való részvétel egyben hozzájárulást jelent ahhoz, hogy a fényképek és a videofelvételek (akár szerkesztett változatban is) az interneten vagy a nyomtatott sajtóban megjelenjenek. A fényképek és videofelvételek felhasználhatók a HKR Alapítvány programjainak népszerűsítésére, promóciójára is.

Valamint a rendezvényen készült fotókat, videókat, hanganyagokat reklám és promóciós, online és offline marketing célra felhasználhatja az anyagokat készítő fotográfus / fotográfus csapat, idő, térbeli, és helybeli korlátozások nélkül. A résztvevők a felvételek felhasználásáért díjazásra nem jogosultak. A Szervezőket nem terheli felelősség a rendezvény résztvevői által a rendezvényen készített fényképek és videofelvételek tartalmáért és felhasználásáért.

Fontos! Mindenki a saját felelősségére vesz részt és tisztában kell, legyen, saját és kutyája egészségi állapotát illetően! Az adatszolgáltatás önkéntes, de feltétele a versenyen való részvételnek. Az adatokat biztonságosan kezeljük. Kívülálló, harmadik fél részére nem kerül átadásra. Oltási könyv/útlevél, személyi igazolvány, lakcímkártya bemutatása a regisztrációnál szükséges! Ezek hiányában, nem tud rajthoz állni a nevező. A díjat nem áll módunkban visszatéríteni! Érvényes 1 éven belüli, veszettség elleni és kombinált oltás, 1 hónapon belüli féreghajtás megléte kötelező!

A változtatás jogát fenntartjuk!

Várunk Mindenkit Szeretettel!

A Retriever Rescue és a HKR Alapítvány csapata